وام وجوه خودگران به شرکت‌های دانش‌بنیان

۲۳ اسفند ۱۳۹۴ | ۰۲:۱۹ کد خبر : ۱۴۷۹ رویداد های مهم
تعداد بازدید:۶۲
خبرگزاری ایسنا : رییس نظام صنفی رایانه‌ای استان زنجان گفت: وام وجوه خودگردان به شرکت‌های دانش‌بنیانی که در زمینه فناوری اطلاعات فعالیت می‌کنند، تعلق می‌گیرد.

خبرگزاری ایسنا : رییس نظام صنفی رایانه‌ای استان زنجان گفت: وام وجوه خودگردان به شرکت‌های دانش‌بنیانی که در زمینه فناوری اطلاعات فعالیت می‌کنند، تعلق می‌گیرد.
مجید ناصحی‌مقدم در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه زنجان، اظهار کرد: در راستای حمایت از طرح‌ها و ایده‌های شرکت‌های دانش‌بنیان بسته به نوع فعالیت‌شان یک وام باسود ۴ تا ۱۵ درصد به همه این شرکت‌ها تعلق می‌گیرد و این شرکت‌ها باید فعالیت‌شان در حوزه امور مربوط به فناوری اطلاعات باشد.
وی افزود: این وام از صندوق وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در اختیار این شرکت‌ها قرار می‌گیرد و شرکت‌هایی که تحت عنوان شرکت‌های دانش‌بنیان فعالیت می‌کنند و عضو و زیرمجموعه این نظام صنفی هستند، می‌توانند با مراجعه به سایت سازمان فناوری اطلاعات ثبت‌نام کرده و اقدام به دریافت وام فوق کنند.
ناصحی در پایان گفت: یک وام دیگری تحت عنوان صندوق حمایت و توسعه صنایع الکترونیک به صورت گسترده‌تر زیر نظر وزارت صنعت، معدن و تجارت به شرکت‌های دانش‌بنیان تعلق می‌گیرد که این وام گسترده‌تر از وام وجوه خودگردان است؛ چرا که حوزه‌های وسیع‌تری را در قالب فناوری و الکترونیک در بر‌می‌گیرد.