حمایت صندوق‌ نوآوری از شرکتهای دانش‌بنیان با اعتبار ۳ هزار میلیاردی

۲۳ اسفند ۱۳۹۴ | ۰۲:۳۴ کد خبر : ۱۴۸۰ رویداد های مهم
تعداد بازدید:۷۴
باشگاه خبرنگاران جوان : معاون توسعه فناوری معاونت علمی گفت: صندوق نوآوری و شکوفایی آمادگی دارد تا از شرکت‌های دانش‌بنیان با اعتبار ۳ هزار میلیاردی حمایت کند. علی وطنی معاون توسعه فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه فناوری‌های نوین گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان اظهار کرد: در حال حاضر اقتصاد کشور متکی به منابع نفتی است، کشور باید در جهت به کارگیری علم و فناوری برای اجرای درست طرح بهینه‌سازی مصرف انرژی گام بردارد.

باشگاه خبرنگاران جوان : معاون توسعه فناوری معاونت علمی گفت: صندوق نوآوری و شکوفایی آمادگی دارد تا از شرکت‌های دانش‌بنیان با اعتبار ۳ هزار میلیاردی حمایت کند.
علی وطنی معاون توسعه فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در گفت‌وگو با خبرنگار  حوزه فناوری‌های نوین گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان  اظهار کرد: در حال حاضر اقتصاد کشور متکی به منابع نفتی است، کشور باید در جهت به کارگیری علم و فناوری برای اجرای درست طرح بهینه‌سازی مصرف انرژی گام بردارد.
وی ادامه داد: اگر اقتصاد ما مبتنی بر منابع نفتی شود می‌توانیم با به کارگیری فناوری‌های نوین و توسعه آن در حوزه بهینه‌سازی انرژی را در جامعه توسعه بدهیم.
وطنی بیان کرد: ما در راستای فعالیت‌های دانش‌بنیان هنوز از برنامه عقب هستیم و نسل دانش‌‌آموختگان جوان باید در حوزه دانش‌بنیان ورود پیدا کنند.
معاون توسعه فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تصریح کرد: صندوق نوآوری و شکوفایی آمادگی دارد تا با استفاده از اعتبار سه هزار میلیاردی خود از شرکتهای دانش‌بنیان حمایت کند.
وی تأکید کرد: از ۷۳ اولویت نقشه جامعه علمی کشور تنها ۱۴ ستاد راهبردی تشکیل شده که آخرین آنها ستاد توسعه فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته است.
وطنی در بخش پایانی خاطرنشان کرد: متأسفانه از اهمیت منابع عظیم انرژی‌های تجدیدپذیر غافل مانده‌ایم و میزان راندمان پایین نیروگاه‌ها و موتورخانه‌ها شاهد بر این ادعا است.